Körv mä brö

Det blev inget sova innan pappa kom = suuuupertrött unge på City Gross som aldrig var riktigt nöjd med något, inte längre än någon minut åt gången i alla fall :) Idag tog vi en sån där kundvagn som är byggd som en bil nertill. Första gången för Max, tror jag i alla fall. Hur som helst så var den en hit, i någon minut åt gången som sagt! Själv var jag bara trött, stressad och förvirrad mest hela tiden så jag glömde helt bort att fota honom i bilen. Får ta det nästa gång.

Jag blev tvungen att låta Max sova lite sen när vi kom hem ändå. Tror han somnade runt halv fem och jag väckte honom kvart i sex igen. Trodde det skulle gå åt skogen att få honom och sova nu ikväll efter den powernapen men det gick faktiskt bra. Dock blev det läggning en timme senare än vanligt.

Vi käkade lite, trökmiddag bestående av korv med bröd och lite gurkstavar. Huvudsaken var ju att det mesta gick i ungen i alla fall :) Sen promenerade vi till Konsum så jag fick handla allt jag glömde köpa tidigare. Dock fortfarande lika trött och om möjligt ännu mer förvirrad. Men men, det är ju en dag imorgon också och det går ju faktiskt att handla då med, Midsommarafton till trots.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0