Boulognern

Idag hänger vi i Bollan. Kom ner på stan strax efter 8 imorse och käkade frukost från Lido på torget. Sen traskade vi vidare till lekparkerna i Boulognern. Tror Max höll igång i nästan två timmar innan han tog en välförtjänt vila i vagnen runt 10.30.

En timme senare, lagom tills Max vaknade igen dök både Sussie och Kajsa upp. Det fick bli Sibylla-lunch, en glass och lite mer solhäng innan Kajsa begav sig hemåt och jag och Sussie tog sällskap in till stan. Strax före kl 16 tror jag vi klev in hemma i lägenheten igen. Trött unge men vi packade ur, bytte kläder och begav oss ner till Konsum för lite handling och pakethämtning. Det var Max kläder som kommit. Liks fina som förra gången jag köpte av samma tjej. Vi träffade Lena där nere också och tog sällskap med henne hem igen. Max är bortskämd han, Lena skulle köpa jordgubbar åt sig själv och Max fick en liter han med. Jordgubbar är nog det bästa han vet för tillfället.

Jag fick lägga honom med lite välling redan kl 18 ikväll, alldeles för trött för att få i sig någon mat. Men somnade gjorde han ju inte. Gick in för en stund sen och då låg precis allt som ska finnas i sängen på golvet. Nu ligger han igen och jag skulle tippa på att han däckade när som helst. Han har ju hållt igång sen halv sex imorse och bara sovit fn timme.

Hej å hå!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0