Från förra veckan

Jag tror detta är från midsommardagen, rätt tidigt på morgonen. Max donade med sitt och jag trodde han satt och lekte med sitt tåg som han kom in med tidigare. Som vanligt när han suttit stilla och tyst på ett ställe alldeles för länge var jag ju tvungen att titta vad han gjorde :)


Färdig

Ett stycke grön pall till kiddo.


När kiddo är borta...

... målar mamman en pall till honom.


Ikeahäng med morfarn

Ikeas rea började i söndags så vi tog en sväng dit med farsan/morfar.


Vi hittade en Knutte

På midsommardagens morgon var jag och Max på väg till lekparken men vi hann inte så långt innan en vit liten pälsboll skuttade ut framför oss på vägen. Vi stannade och tittade lite på den. När den kom ända fram och var på väg in i vagnen slog det mig att det nog var lite konstigt med en helvit vildkanin, som dessutom kom fram till oss. Det var ju såklart en tamkanin som någon förmodligen satt ut i skogen. Den fick följa med hem. Nu bor hen i vårt kök så länge. Förmodligen så ska Knut flytta nu under helgen och i så fall kommer vi behålla Knutten.


Midsommardagspromenix

Bloggappen k*kar ur till och från så det inte går att uppdatera och sen glömmer jag bort det. Här kommer en bild från 23/6 i alla fall när vi var på väg hem från pizzahäng med Maria och Sanna.


Mun bäbis åkte och en annan kom

Strax efter att Micke och Siw hämtat Max idag kom Anna, Elin och Millan förbi med lunch. Millan hade sin lilla Alice på 12 veckor med sig också. Puttinuttsöt är hon!


God morgon!

Detta möttes jag av kl 04.00, jippie. Ligger och hoppas på att han ska somna om nu. Jag är så sjukt trött...


Körv mä brö

Det blev inget sova innan pappa kom = suuuupertrött unge på City Gross som aldrig var riktigt nöjd med något, inte längre än någon minut åt gången i alla fall :) Idag tog vi en sån där kundvagn som är byggd som en bil nertill. Första gången för Max, tror jag i alla fall. Hur som helst så var den en hit, i någon minut åt gången som sagt! Själv var jag bara trött, stressad och förvirrad mest hela tiden så jag glömde helt bort att fota honom i bilen. Får ta det nästa gång.

Jag blev tvungen att låta Max sova lite sen när vi kom hem ändå. Tror han somnade runt halv fem och jag väckte honom kvart i sex igen. Trodde det skulle gå åt skogen att få honom och sova nu ikväll efter den powernapen men det gick faktiskt bra. Dock blev det läggning en timme senare än vanligt.

Vi käkade lite, trökmiddag bestående av korv med bröd och lite gurkstavar. Huvudsaken var ju att det mesta gick i ungen i alla fall :) Sen promenerade vi till Konsum så jag fick handla allt jag glömde köpa tidigare. Dock fortfarande lika trött och om möjligt ännu mer förvirrad. Men men, det är ju en dag imorgon också och det går ju faktiskt att handla då med, Midsommarafton till trots.


Sandaler

Tog en runda på stan idag. Hittade äntligen ett par sandaler till Max!

Efter det drog vi en lunch, tacobuffé, med Sanna, Ahmed, Anniz och Johan. Tjoho! Ahmed är lätt den bästa barnvakten, det måste jag komma ihåg :)

Max ligger inne i sin säng nu, hade hoppats på att han skulle sova lite innan farsan kommer och hämtar oss. Verkar gå lite halvdåligt med det...


Bilder

Fick två bilder av Sussie som hon tog idag. En när Max käkar banan och har sin radio med sig och den andra när stolt kille får hålla lilla Signes koppel helt själv :)


Boulognern

Idag hänger vi i Bollan. Kom ner på stan strax efter 8 imorse och käkade frukost från Lido på torget. Sen traskade vi vidare till lekparkerna i Boulognern. Tror Max höll igång i nästan två timmar innan han tog en välförtjänt vila i vagnen runt 10.30.

En timme senare, lagom tills Max vaknade igen dök både Sussie och Kajsa upp. Det fick bli Sibylla-lunch, en glass och lite mer solhäng innan Kajsa begav sig hemåt och jag och Sussie tog sällskap in till stan. Strax före kl 16 tror jag vi klev in hemma i lägenheten igen. Trött unge men vi packade ur, bytte kläder och begav oss ner till Konsum för lite handling och pakethämtning. Det var Max kläder som kommit. Liks fina som förra gången jag köpte av samma tjej. Vi träffade Lena där nere också och tog sällskap med henne hem igen. Max är bortskämd han, Lena skulle köpa jordgubbar åt sig själv och Max fick en liter han med. Jordgubbar är nog det bästa han vet för tillfället.

Jag fick lägga honom med lite välling redan kl 18 ikväll, alldeles för trött för att få i sig någon mat. Men somnade gjorde han ju inte. Gick in för en stund sen och då låg precis allt som ska finnas i sängen på golvet. Nu ligger han igen och jag skulle tippa på att han däckade när som helst. Han har ju hållt igång sen halv sex imorse och bara sovit fn timme.

Hej å hå!


Lekparkshäng, en tisdag

Max står och dealar pinnar under rutschkanan.


Fingerfärg

Fixade lite fingerfärg till Max att kladda med i badkaret idag. Lite vatten (ca 2dl), maizena (drygt 1 msk) och lite karamellfärg i valfria färger är ju bara vad som behövs :)

Det uppskattades till en början men efter en stund tyckte han nog att det var lite obekvämt att vara så kladdig. Vi får träna på det :)


Ramones dudes

Den här veckan blir Max hemma hela veckan. Dagmamman har semester och jag vägrar promenerar till längst bort på Brynäs t/r två gånger om dagen där vikarien bor.

Så, idag hade vi först lite morgonhäng med Sanna och Mixa. Sen promenixade vi hemåt för lunch. Som vanligt är det ett jäkla meckande med att få i ungen någon mat här hemma men ja, lite fick han väl i sig innan han fick lägga sig för att sova middag. Caroline kom förbi för lite förniddagskaffe vilket gjorde att Max såklart inte ville somna utan hängde med oss en stund. Han visade såklart Caroline alla kolla grejer han lärt sig den senaste tiden, tex hur man knäpper av och på taklamporna här i vardagsrummet. Nu när han når upp dit efter att han själv kommit på att bära ut badrumspallen :)

Förmiddagskaffet blev utdraget och när Max väl vaknade tre timmar senare dök farsan/morfar förbi och han följde med oss till Time för att köpa glass.

Det är såklart Max och morfarn på bilderna. Med matchande tröjor :)


RSS 2.0