Stensamlaren

Max plockar så mycket stenar så
Vi måste ha vagnen med oss bara för att kunna frakta hem alla.


Ostostost

Mest göttigt med ost.


Retro

Max hittade min allra första stereo. Hysteriskt roligt med kassettband, tror vi lyssnat på ungefär 45 stycken nu.


Lekparkshäng

Vi gick ut strax före 9 tror jag. Tog en sväng förbi Time och hälsade på Petra och tog en kaffe först sen promenixade vi vidare till stora lekparken.

Vi var själva där ett tag först men sen kom två mammor till med sammanlagt tre kids. En på typ 5-6 år, henne ägnade Max knappt en blick, men de andra två var 18 månader och 2 år. Tvååringen och Max hängde tillsammans vid alla gungbrädorna. Gungade tillsammans på den stora och "pratade" med varandra när de gungade på egna.

Max är så social och duktig tycker jag. Hämtar sina leksaker och delar (oftast i alla fall) med sig av dom och bjuder in till lek hela tiden. En av de andra mammorna påpekade att hon tyckte han var himla social också när han satt på en gunghäst själv men hela tiden försökte prata med hennes dotter :)

Alla ungarna åkte tillsammans på en sån där cykelkarusell också. Roligt värre var det. Synd att kameran låg i vagnen då.


Frullefixarn

Antingen har jag eller Max sovit som en stock hela natten. Eller båda? Jag vaknade 7.01 av att Max låg och pratade inne hos sig i alla fall och jag blev nästan chockad - just ja! Max är ju hemma igen!

Han fick vara med och fixa med frukosten imorgon, lite av anledningen till att pallen ens köptes - att han ska kunna vara med mig vid diskbänken :)


Kiddo hemmaaa!

Idag kom Max hem igen! Pappan skulle stanna och kolla EM-finalen här så vi åkte iväg och handlade lite innan kiddo skulle sova.
Det gick bättre med bilkundvagnen idag. Idag satt han nääästanstill i den och han satt nog mer i den än han klättrade ur i alla fall :)


RSS 2.0